Vinete gratinate cu rosii si mozzarella

Buna seara dragi prieteni astazi vreau sa va prezint o noua reteta extrem de simpla dar extrem de gustoasa si anume vinete gratinate cu rosii si mozzarella . Vinete gratinate cu rosii si mozzarella se potrivesc cam cu toate felurile de gratar si cu toate felurile de carne . Sunt sigur ca veti adora vinete gratinate cu rosii si mozzarella iar pe langa asta cand vine vorba de gratar le veti mai pregati fara refuz . Sper sa va placa iar noi va dorim pofta buna si toate cele bune !

Ingrediente :

 • 2 vinete mari
 • 4 rosii
 • 200 gr mozzarella
 • ulei
 • sare
 • piper
 • frunze busuioc proaspat

Mod de preparare :

Vinete gratinate cu rosii si mozzarella

Vinete gratinate cu rosii si mozzarella

 1. Prima data se da drumul la cuptor pe care il lasam la 180-200 de grade . Acum se iau vinetele si rosiile si se spala foarte bine la fel se procedeaza si cu busuiocul .
 2. Se taie coditele vinetelor pe care le putem arunca dupa care se taie vinetele in doua . Se pun la cuptor pentru 20 de minute . Nu uitati inainte de a le baga la cuptor sa ungeti tava cu ulei . Vinetele le presaram cu putina sare .
 3. Acum se iau rosiile pe care le taiem cotorul dupa care le taiem in feli . La fel se procedeaza si cu mozzarella se taie feli .
 4. Dupa 20-25 de minute se scot vinetele de la cuptor dupa care se aseaza feliile de rosii pe vinete . Dupa ce am asezat feliile de rosii asezam peste feliile de mozzarella .
 5. Se mai dau la cuptor circa 10 minute pana cand mozzarela se topeste . Se pot lasa si mai putin la cuptor daca rosiile sunt facute si mozzarella topita . Cand se scot se pun frunzele de busuioc deasupra . Se poate servi cu orice tip de carne facuta la gratar . Sper sa va placa iar noi va uram pofta buna !

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *