Salata de icre fara gris

Salata de icre fara gris foarte pufoasa si extrem de gustoasa . Astazi vreau sa va prezint o salata de icre extrem de gustoasa . Salata de icre fara gris poate fi pregatita relativ repede si nu ne trebuie mare experienta in bucatarie . Salata de icre fara gris se pregateste repede si este extrem de pufoasa si gustoasa . Sper sa va placa salata de icre fara gris si sa o mai pregatiti . Pofta buna si toate cele bune !

Ingrediente :

 • 100 gr icre
 • 350 ml ulei
 • 50 ml apa minerala
 • 1 ceapa
 • 1 praf de sare
 • 1 lamaie

Mod de preparare :

Salata de icre fara gris

Salata de icre fara gris

 1. Prima data incepem cu icrele pe care le punem intr-un vas . Acum cu o lingura sau daca va este mai usor cu mixerul . Se mixeaza icrele 1-2 minute in acelasi sens .
 2. Dupa ce am mixat icrele 1-2 minute incepem sa turnam uleiul in fir subtire . Sensul in care mixam icrele trebuie sa fie acelasi . Sa nu taiem icrele .
 3. Se condimenteaza cu sare dupa gustul fiecaruia . Se adauga uleiul mai departe dar nu tot odata sa nu uitati . Se mixeaza in continuare . Se adauga apa minerala dar nu toata odata . Jumatate si se mixeaza . Dupa care se pune si cealalta jumatate si se mixeaza mai departe .
 4. Acum se stoarce lamaia . Zeama de lamaie se pune in icre si se mixeaza foarte bine . Se continua procedura pana cand se termina uleiul .
 5. Acum se curata ceapa si se spala foarte bine . In cazul in care doriti sa puneti mai multa ceapa puteti curata 2-3 cepe . Se da pe razatoare sau se toaca foarte fin .
 6. Ceapa se pune in salata de icre si se amesteca foarte bine .

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *