Salata de icre cu apa minerala

Ingrediente :

 • 150 gr icre de peste
 • 4 felii de paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine
 • 1 ceapa tocata marunt
 • sucul de la o lamaie
 • 100 ml apa minerala
 • un praf de sare
 • 300 ml ulei de masline
 • 300 ml ulei normal daca nu aveti de masline folositi normal

Mod de preparare salata de icre cu apa minerala :

Salata de icre cu apa minerala

Salata de icre cu apa minerala

 1. Prima data incepem cu painea . Daca nu am pus painea la inmuiat o punem acu la inmuiat o lasam cateva secunde dupa care o stoarcem foarte bine de apa .
 2. Acum trecem mai departe la ceapa . Curatam ceapa dupa care o spalam foarte bine . Dupa ce am spalat ceapa o taiem marunt . In cazul in care dorim ceva mai multa ceapa in salata noastra putem pune 2 cepe . Sau cata ceapa dorim dupa gustul nostru .
 3. Acum trecem mai departe , se ia un bol ceva mai incapator in care se pun icrele . Dupa ce am pus icrele le batem 1-2 minute cu mixerul sau daca nu avem mixer cu o lingura de lemn . Acum dupa ce am batut icrele se adauga paine dupa care se mai bat cu mixerul sau cu lingura inca 1-2 minute pana cand se omogenizeaza foarte bine . Acum vine partea care este putin mai complicata .
 4. Se pune ulei putin cate putin exact ca la maioneza . Se adauga din cand in cand si cate putina apa minerala . Acum se adauga uleiul , apa minerala si sucul de lamaie putin din fiecare dar nu toate odata . Se adauga putin din fiecare pana cand obtinem cantitatea de icre dorita .
 5. Se mixeaza foarte bine pana cand consideram cantitatea de icre dorita . Cand am terminat cu toate de mai sus se adauga ceapa dupa care se mai mixeaza , amesteca 1-2 minute .
 6. Icrele si ceapa trebuie sa fie omogene . Cand am terminat se lasa salata de icre cal putin 30 de minute la frigider . Se poate orna foarte frumos cu felii de lamaie sau de ce nu cu masline .

Mai puteti incerca si : Salata de icre fara apa minerala , Salata de icre cu ceapa verde , Salata de icre de somon .

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *